woensdag 19 november 2008

C-ploeg blijft aanmodderen

alweer nieuwe nederlaag voor de troepen van voorzitter Tim Vercauteren...

5-1 verlies op RW Koekelberg!

Er zijn nog maar weinig verslagen gemaakt van SDI C dit seizoen. Dat zullen jullie wel gemerkt hebben. Daarom dat ik nu de moeite doe om er ééntje te schrijven, ondanks dat ik nog geen enkele wedstrijd gezien heb. Door een fout van bondswege zijn de thuiswedstrijden van de C-ploeg dit jaar niet voor die van de A-ploeg, waardoor beide ploegen meestal gelijktijdig spelen.

Enfin, het draait niet bij de C's dit seizoen. De magere puntenoogst in de terugronde van vorig seizoen liet het al vermoeden. De 'negatieve spiraal' wordt nu doorgetrokken. In 8 wedstrijden werden er amper 4 punten gesprokkeld: twee overwinningen en zes nederlagen. Hierdoor staan we momenteel op een 10e plaats. In acuut degradatiegevaar. Met Pamel is er wel al een ploeg die algemeen forfait gegeven heeft, er is dus dit seizoen maar 1 daler meer. Een doel op zich?

Nochtans zijn het dezelfde spelers van vroeg, aangevuld met wat jongeren. De anciens: Tim Vercauteren, Gunther Van Mulders (speler/trainer), Jurgen Penne, Bastien Van Den Moortel, Michiel Breynaert, Simon Kuijken, Jan Marivoet, Christophe Viaene en Bjorn Spapens. De jongeren: Mats Van Herreweghe, Jens Dragon, Matthijs Van Avermaet. Met de 36-jarige Bart Van Nieuwenborgh komt er nu nog een 'ervaren' speler bij, een vroegere ploegmaat van bij Torino Mollem van coach Gunther. Hopelijk kan hij het tij doen keren.

Vrijdag is er de 9e competitiematch van de C-ploeg. We gaan op zoek naar de derde overwinning. Tegenstander is Lokomotiv Drogenbos. Zij staan zowaar nog achter ons met slechts 3 punten. Een overwinning is dus primordiaal. Hopelijk zijn de spelers supergemotiveerd, want uit een gesprek met coach Gunther blijkt dat dit niet altijd het geval is. Nochtans, zonder een gezonde dosis mentaliteit kan je geen match winnen. Wedstrijd vrijdag om 21u in Asse voor wie de C-ploeg wil gaan aanmoedigen....

Succes.
G.

Geen opmerkingen:

Blogarchief