woensdag 26 november 2008

SDI LIGA ONSTUITBAAR

The Studs worden met vier spelers weggeblazen: 16-0...

Zaterdagavond was een feest voor SDI. Niet alleen met een uitermate geslaagd eetfestijn, maar ook met het tweede verlies van grote concurrent Vaillant: 2-3 tegen Compeed Mollem. Meteen zijn we stevig leider in de ZLAZ-competitie met 4 punten voorsprong op Vaillant.

Afgelopen maandag werd de 11e speeldag op gang gefloten met de partij SDI - Studs. De fiere leider met 20 op 20 tegen de rode lantaarn die nog geen enkel punt vergaarden. Naast de routiniers (Xavi, Bas, Pieter, Stephen, Safi en Kenneth) verwelkomden we ook twee debutanten: Stam en Cédric. Twee kameraden van Kenneth die ook bij de beloften van Asse spelen, bij coach Geert dus. Zij speelden een prima wedstrijd, ook al was het niet zo moeilijk. Maar de toekomst oogt mooi met deze mannen.

De wedstrijd zelf was niet zo interessant om naar te kijken. De uitslag zegt genoeg: 16-0. De vier tegenstanders weerden zich wel, en bleven fair. Maar het niveauverschil was te groot, de overmacht evenzeer. Maar de twee punten zijn het belangrijkst en met 22 punten uit 11 wedstrijden zijn we nog altijd foutloos. We gaan vol vertrouwen naar de volgende partij. Tegen... Vaillant.

Coach Dirk Janssens gaat met zijn troepen voor een 12e overwinning op rij. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 6 december om 18u in Asse. Supporters op post!

Geen opmerkingen:

Blogarchief