maandag 22 december 2008

Dubbele nederlaag voor A-ploeg

5 november dienden we de zware verplaatsing te maken naar Hoboken. Een op papier sterke tegenstander, zeker thuis. We speelden een zeer degelijke partij maar op de beslissende momenten lieten we het afweten. Hoboken kwam verdiend 2-0 voor in de eerste helft, zodat we wederom op achtervolgen aangewezen waren. Toch deden we dit niet onaardig want voor de rust wisten we nog de aansluitingstreffer te scoren via Jurgen. Net na de rust maakte de thuisploeg zijn derde doelpunt maar luttele seconden later stond het opnieuw 3-2. Safi wist een penalty om te zetten na een fout op Mich. Vervolgens was er het kantelmoment. Bram kwam uitstekend voor zijn man. We stormden met 3 tegen 1 af op het doel van Hoboken. Prachtig uitgespeeld ware het niet dat de afwerking ontbrak. De daaropvolgende counter werd wel afgemaakt en het stond 4-2. We wisten nog wel terug te komen tot 5-4 via Johnny en Safi en zetten nogmaals alles op alles. Het werd echter niets want bij de eerstvolgende counter stonden de eindcijfers op het bord. Mits wat geluk hadden we hier meer kunnen halen, maar Hoboken won verdiend.

De week erna stond er een even zware verplaatsing te wachten op Tervuren. In tegenstelling tot de partij in Hoboken acteerden we hier zwak en werden we overklast door een sterk en pienter Tervuren. Hun counters waren dodelijk en we konden hun verdediging, laat staan hun uitstekende keeper niet destabiliseren. 7-2 was het eindresultaat. Na enkele overwinningen op rij, wisten we de lijn niet door te trekken en staan we wederom in de onderste gelederen. Op tweede kerstdag(!) spelen we opnieuw uit tegen Molenbeek. Wederom heel lastig. Hopelijk komen we met een goed resultaat naar huis.