maandag 19 januari 2009

SDI C vergeet af te werken

Een kleine week na de hoopvolle prestatie tegen leider Wittekes Rode B, trok de C-ploeg weer naar Drogenbos voor een belangrijke veldslag tegen Lokomotiv. Voor de wedstrijd stonden beide ploegen zij aan zij. Daardoor werd een zeer brede selectie opgeroepen. De aanwezigen waren: Xavier, Tim, Jan, Gunter, Mathijs, Jens, Bart, Michiel, Christophe, Bjorn en Jurgen. Dat is net één teveel voor op het wedstrijdblad. Gunter nam dus voor deze keer enkel de coachingopdracht voor zijn rekening.

In de wedstrijd is er nooit veel ritme gekomen. De acties waren redelijk schaars, maar SDI had wel het meerendeel van de kansen. De keeper van de tegenpartij kon alle ballen tegenhouden, en niet zonder klasse zelfs. 0 – 0 was dus de ruststand. Een voorsprong voor SDI had zeker niet onverdiend geweest. De tweede helft werd dan ook met het volste vertrouwen aangevat. In de beginfase leek ze echter heel erg op de eerste. Met dit verschil dat Lokomotiv een counter meteen kon benutten. SDI, dat tot nog toe verzuimde af te werken, moest gaan achtervolgen. Een tiental minuten voor tijd viel de gelijkmaker na een goede samenwerking tussen Jens en Bart. Deze laatste zette perfect voor en Jens kon makkelijk zijn derde van het nieuwe jaar tegen de netten trappen. SDI ging meteen op zoek naar de 1 – 2, maar minder dan 5 minuten voor tijd brak Lokomotiv Drogenbos voor de tweede maal uit met een counter, wat meteen goed was voor de 2 – 1 eindstand.

Een zeer frustrerend resultaat als het aantal kansen wordt bekeken. Een 2 – 5 overwinning van SDI had zeker niet onverdiend geweest.

Nu vrijdag staat Super Friday op het programma. Alle ploegen komen dan aan de bak. De C-ploeg speelt thuis tegen leider Wittekes Rode B. Spelers en supporters op post.