zaterdag 7 februari 2009

Ligaploeg haalt nog eens zwaar uit

Maandag stond de thuiswedstrijd tegen Celtic Zellik op het programma. De selectie bestond uit: Xavi, Pieter, Stam, Cé, Vitske en de twee Kenneths. Het mocht dus niet mislopen.

Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat SDI er met kop en schouders bovenuit stak. De tegenstanders werden meteen met 3 doelpunten in 5 minuten wakker geschud. Daarna volgde een periode waar aanvallen steeds geen resultaat opleverden. Op het einde van de eerste helft werd het gaspedaal nog eens ingedrukt om er 7 – 0 van te maken met de rust.
In de tweede helft bleef SDI maar scoren, tot grote ergernis van de keeper van Celtic Zellik. Deze mocht dan toch wel 1 keer juichen toen zijn ploeg erin slaagde om de eer te redden. Alles samen bracht ons dat tot een eindstand van 15 – 1, aangezien de scheidsrechter de wedstrijd affloot net Vitske de 16de treffer in een leeg doel ging binnentikken.

De volgende wedstrijd is 14 februari om 19u tegen Pinanti is Pinanti in Asse. Geen gemakkelijke wedstrijd!!!