woensdag 11 februari 2009

Zowaar een knalprestatie van B’s


Maandag 09.02.2009 hebben de B’s eindelijk nog eens geschitterd…. We ontvingen Cheers Woluwe, een jong evenwichtig (lees snel en technisch) team, en 2de in de stand.

Onze selectie werd wat aangepast daar Niveau Nihil iets vroeger op de avond al aantrad.
De 7: Yves, Dirk, Geert L, Cé, Maarten en ikzelf…. Ahja, het is juist we waren maar met 6, Aaron stuurde zijn kat.

Het eerste kwartier kunnen we kort over zijn, tegenstander was vinniger en domineerde…..ze liepen dan ook 0-2 uit.
Een dolle 5 minuten was echter voor SDI voldoende om de achterstand om te buigen in 5-2 !!   De juiste naam op het juiste doelpunt zal me niet lukken, maar Cé scoorde meermaals (ja er zaten een paar flaters van de goalie bij), ikzelf prikte ook op de counter… Maarten, Geert en Dirk waren ook alom tegenwoordig.

Uiteindelijk doet die scoorders-naam er niet toe, maar de combinaties waren dikwijls schitterend, een plezier om naar te kijken en om aan mee te doen.

Het vervolg van de match was zelden nog echt spannend,  Cheers scoorde wel nog regelmatig, maar SDI bleef vlotjes prikken…

Eindstand 9-6.   De aanwezigheid van Cé was zeker niet vreemd aan deze overwinning, maar ik kan niet ontkennen, dat de echte B’s (Maarten, Dirk en ikzelf) ook nog eens vlamden zoals van ouds….(cé dacht voor de match dat hij al bij de veteranen zat, sympathiek hé)  Wij vonden onze spelvreugde zeker terug, want laat ons eerlijk zijn, die was de laatste tijd ver te zoeken.  (een welgemeende dank aan Cé, Geert en Yves)

Geen opmerkingen:

Blogarchief