zaterdag 21 februari 2009

SDI Liga zet makkelijk Van Middelem opzij

Maandag stond de wedstrijd tegen Van Middelem op het programma van de ligaploeg. De ploeg bestond uit: Xavi, Stam, Stephen, Cé, Safi, Kenneth N en Johnny.

De wedstrijd was niet echt één om over naar huis te schrijven. Op geen enkel moment is SDI in de problemen gebracht. De bal ging lekker rond, en de kansen kwamen ook meteen. Het overwicht zorgde aan de rust voor een 5 – 0 voorsprong voor SDI, wat eigenlijk te weinig was gezien de open kansen.
De tweede helft was eigenlijk een kopie van de eerste. SDI bleef aanvallen en kon nog vijf keer scoren na de rust. Achteraan werd slechts op één moment iets weggegeven, waardoor Van Middelem de eer kon redden. Eindstand : 10 – 1.

Samengevat was de wedstrijd redelijk gemakkelijk. De volgende wedstrijd is maandag om 21u in de sporthal van Asse tegen de Kangeroes. Supporters zijn meer dan welkom !!!