maandag 23 maart 2009

THUISNEDERLAAG VOOR SDI A

teveel afwezigen nekken A-ploeg tegen Mazenzele...

Afgelopen vrijdag stond de derby tegen Mazenzele op het programma. Een ploeg waar we al jaren tegen spelen, met wisselend succes. De heenmatch eindige op een 3-3 gelijkspel, met een late goal van Johnny Leo.

SDI moest aantreden zonder de geblesseerde Bram De Smedt. Bram kweste zich vorige week in Oostende, hij is zes weken out. Het seizoen zit er voor hem wellicht op. Er zijn immers maar 4 matchen meer te spelen. Ook Kevin De Sa Faria en Kenneth Casseau ontbraken, en bovendien viel ook Michael Van Nuffel nog uit met een blessure in het begin van de wedstrijd. 4 jonge spelers die ontbraken, dat was van het goeie teveel.

Coach Geert hield dan nog 5 fitte spelers over: Yves, Jurgen, Johnny, Rudy en Cé. Xavi zat nog als reservekeeper op de bank. Aan de rust stonden we al 1-2 achter, maar na de rust ging het helemaal fout. Mazenzele liep uit tot 1-4. We konden nog aanklampen tot 2-4, maar toen de vijfde Mazelse goal viel leek de wedstrijd gespeeld. Een geslaagde wissel met Cé in het doel, deed ons nog dromen van een terugkeer. Zeker toen het 4-5 werd. Mazel panikeerde en veranderde ook zijn doelman door een speler in het doel. Johnny had de 5-5 aan de voet, maar we kenden geen geluk. Integendeel, het werd nog 4-6. Toen Cé dan ook nog eens geel kreeg voor ongelukkig handspel, was de match gedaan: 5-7 was de eindstand.

Met Safi, Kenneth, Bram en ook Mich en Cé op het plein had het een totaal andere match geweest. Maar het is niet anders, we moeten ons nu dringend herpakken binnen 2 weken, wanneer we een nieuwe thuismatch hebben tegen Londerzeel. Bij winst mogen we ons opmaken voor een nieuw seizoen in derde nationale, en dat zou al een mooie prestatie zijn. Afspraak dus op vrijdag 3 april, om 20u.

Geert.

Geen opmerkingen:

Blogarchief