dinsdag 29 september 2009

SDI A aan het kanon!

Dit weekend hebben de troepen van generaal Jacques met een waar doelpuntensalvo wat kunnen doen aan hun doelpuntensaldo. De keepers van de bezoekende ploeg West-Malle, stonden in een schietkraam. Schutters van dienst bij de thuisploeg waren Safi aan de bazooka ( 4 doelpunten), Vits en Cé aan de shotgun (elk 3 doelpunten) en snipers Bram, Bram en Mich zorgden voor de dubbele cijfers (ieder 1 doelpunt). Een eremedaille ook voor onze Defensie Jurgen en Xavier die onze rangen met succes verdedigden. Een extra pluim voor Xavier die zijn eerste match van het seizoen dankzij permanente concentratie wist af te sluiten met een clean sheet.

Van een hold-up geen sprake, het was een razzia, een blitzkrieg met 5 slachtoffers die onmachtig waren om de executie te kunnen uitstellen. Een opdoffer voor West-Malle, een opsteker voor de thuisploeg. Droge 13-0 cijfers waren geenszins overdreven.

Deze strijd is gewonnen, de oorlog echter nog lang niet! Volgende week opnieuw in aanvalspositie, ditmaal voor de heilige graal! Vrijdag 2/10 eerste bekermatch van het seizoen tegen Besiktas Schaarbeek om 21u in de Assesse arena.

SS (Soldaat Smithers)

Geen opmerkingen:

Blogarchief