maandag 28 september 2009

VR 25.09.09: SDI B – Wittekes RODE: 4 – 7

Voor de 2de thuismatch waren we niet zo heel erg compleet. Onze tegenstander van de avond was Wittekes Rode. We begonnen gesloten aan de match, maar de tegenstander zag toch een kans om van ver een schot in de netten te krijgen. De eerste goal was een feit en de achtervolging moest ingezet worden. We speelden de bal vlot rond en baanden ons zo een weg naar het doel waar de gelijkmaker het gevolg van was. Het is een rustige match met opgaande kansen voor beide ploegen. Voor de rust stond het dan nog maar 2-2; maar dan had onze tegenstander al wel enkele keren tegen onze palen geschoten!

Bij aanvang van de 2de helft lieten we de bal op sommige momenten snel rondspelen en kwamen er snelle acties op doel van de tegenstander waardoor we uitliepen tot een 4-2 voorsprong. De tegenstander ging na deze 4-2 volop in de aanval en kwam hoog storen. Door het soms niet oplettend zijn kwamen ze door deze hoge druk snel weer op 4-4. We hebben geprobeerd alles op alles te zetten (keeper Xavier uit het doel en vervangen door Geert), maar kregen nog het deksel op de neus in de laatste 10 minuten. Resultaat 4-7. We hebben goed voetbal getoond, maar op sommige momenten was de concentratie minder en dat is iets waar we naar de volgende match toe moeten aan werken.